Comenzile plasate in perioada 30 iunie - 5 iulie vor fi procesate si livrate incepand cu data de 8 iunie 2019.

office@goldtattoo.ro | 0722.518.983

FAQ

DESPRE TATUAJE

Cât de mult rămân tatuajele aplicate pe piele?

Tatuajele temporare GOLD TATTOO rămân aplicate între 2-5 zile, în funcție de zona unde este aplicat, tipul de piele și îngrijirea acordată. Nu se recomandă folosirea produselor cosmetice, loțiunilor sau uleiurilor în zona în care tatuajul este aplicat, nici înainte nici după aplicare, deoarece vor afecta rezistenta acestuia.

Unde se pot aplica tatuajele?

Tatuajele GOLD TATTOO se pot aplica pe picioare, maini, spate, brațe, degete, față,  frunte ... chiar și pe unghii!  Poți fi creativ și combină tatuajele aftfel încât să îți creezi propriul model. Distrează-te!

Tatuajele sunt rezistente la apă?

Da, tatuajele sunt rezistente la apă, însă vă sugerăm să evitați atingerea/ștergerea acestora cât timp sunt încă ude. Lăsați-le să se usuce natural.

Cum se aplică tatuajele GOLD TATTOO?

Tatuajele se aplică foarte ușor cu puțină apă. Înainte de a aplica tatuajul este recomandat să aveți pielea curată și degresată pentru ca tatuajul să reziste mai mult. Fiecare tatuaj este ambalat într-un pachețel de plastic transparent; scoate-ți tatuajul din ambalaj, dați deoparte ambalajul printat și cartonul negru astfel încât să rămână doar tatuajul pe o folie transparentă. Dezlipiți ușor folia protectoare încercând să ține-ți tatuajul de margini, evitând astfel atingerea suprafeței lipicioase.  

Acum a venit timpul să aplicam tatuajul!  Alege-ți zona unde doriți să aplicați tatuajul și poziționândul cu partea lipicioasă pe piele presați-l timp de cîteva secunde până când sunteți sigur că este bine atașat de piele.

Acum aveți nevoie de un burețel umed (nu trebuie să fie foarte ud) pe care il plasați pe tatuaj și începeți să tamponați ușor pe toată suprafața acestuia, până când veți observa că foaia suport se umezește iar apoi așteptați cam 30 secunde până când vedeți că hârtia alunecă de pe piele.

Odată ce încep să se vada marginile tatuajului datorită alunecării hârtiei puteti îndepărta ușor prin alunecare hârtia suport. Felicitari, bijuteria dumneavoastră arată minunat!

Dacă vi se pare dificil vă invit să vizionați un videoclip unde puteți vedea cum se aplică tatuajele temporare GOLD TATTOO – VIDEO (click pentru a viziona clipul)

Cum se îndepărtează tatuajul?

Dacă doriți să îndepărtați tatuajul aveți nevoie de ulei de bebeluș sau orice alt ulei ce poate fi aplicat pe piele pentru a șterge ușor tatuajul cu un prosop până când acesta este îndepărtat complet.  Apoi se poate aplica o loțiune pentru a hidrata și calma zona.

 

DESIGN PERSONALIZAT

Se pot comanda și modele personalizate?

Da, noi oferim și acest serviciu. Dacă de exemplu organizați un eveniment și doriți un anumit de design, logo etc. putem crea și un design de tatuaj personalizat. Pentru mai multe detalii vă rugam să ne trimite-ți un mail la office@goldtattoo.ro sau utilizând formularul de contact